Auto verkopen? Ontvang de beste prijs!

Nummer #1 autoveilingsite in Nederland, meld uw auto ook aan!
Of bel ons 0570-744027

Ontvang gratis en vrijblijvend een bod.

Selecteer uw merk en modelAuto verkopen via autoveiling Holland


Verkoop gratis uw auto voor de beste prijs zonder gedoe!

Selecteer merk en model

Meld uw auto gratis en vrijblijvend aan. Als eerst selecteert u het merk en model, en vult u het bouwjaar en de kilometerstand in. Het bouwjaar staat op het kentekenbewijs of verzekeringspapieren.


Efficiënte autoveiling

Heeft u uw auto aangemeld dan komt deze in onze efficiënte autoveiling te staan. De aangesloten autobedrijven kunnen direct beginnen met bieden en elkaar overbieden. Na 24 uur loopt de veiling af en ontvangt u het hoogste bod.


Vrijblijvend bod

Verkopen is niet verplicht want het hoogste bod dat u ontvangt is geheel vrijblijvend. Gaat u akkoord met het bod dan spreekt u samen met de koper een tijd en datum af. Ons netwerk bestaat alleen uit RDW erkende dealers met een goede reputatie.


Auto verkopen via Autoveilingholland.nl


Wanneer u uw auto aanmeldt, dan komt deze anoniem in onze autoveiling te staan. Zonder uw persoonlijke gegevens dus. De ruim 5000 aangesloten autobedrijven krijgen een berichtje dat er een nieuwe auto is toegevoegd en kunnen een bod plaatsen. Wanneer iemand een hoger bod uitbrengt dan krijgen ze de keuze om daar weer overheen te bieden. Na 24 uur is de tijd verstreken en wordt het hoogste bod aan u bekend gemaakt. U beslist wat u met dit bod doet. Verkopen is dus niet verplicht. Accepteert u het bod, dan heeft u uw auto verkocht aan de hoogste bieder en spreekt u samen een tijd en datum af voor de verdere afwikkeling.


Groot gevarieerd netwerk


Bij ons zijn alleen RDW erkende autobedrijven aangesloten. Zo loopt u geen enkel risico en krijgt u direct het afgesproken bedrag in handen.

Schadeauto of afgekeurd


Ons netwerk aan autobedrijven bestaat uit autodealers, vakgarages en schadeherstelbedrijven. Zo verkoopt u uw auto altijd aan een betrouwbaar bedrijf. Ook schadeauto of een auto die afgekeurd is voor de APK kunt u dus probleemloos verkopen via onze veiling. Er zijn altijd meerdere potentiële kopers, wat uw auto ook mankeert.

Auto verkopen met defecten


Heeft u een auto met een kapotte versnellingsbak, een kapotte motor, of wordt de reparatie u te duur? Ook in dat geval kunt u uw auto verkopen via ons netwerk voor een goede prijs! De aangesloten autobedrijven kunnen tegen lage kosten uw auto repareren en bieden daarom altijd een goede prijs. Nieuwsgierig wat uw auto waard is? Meld hem dan gerust aan. Het is 100% gratis en vrijblijvend!

Verkopen zonder gedoe


Wilt u uw auto verkopen zonder gedoe? Verkoop uw auto dan via ons. Wij laten meer dan 5000 autobedrijven een bod uitbrengen en sturen het hoogste bod naar u door!

Inruilen levert minder op


Was u van plan uw auto in te ruilen? Kijk dan eerst gratis wat ons netwerk op uw auto biedt. In 95% is dat namelijk meer dan dat u terugkrijgt als inruil!

Hoeveel is de auto waard


Wilt u weten hoeveel uw auto waard is en waarvoor u hem ook direct kunt verkopen? Meld hem dan bij ons aan. Aanmelden is gratis en verplicht u tot niets.

Meestgestelde vragen


Ja, onze serviceverlening is helemaal gratis. U kunt dus gratis en vrijblijvend uw auto aanmelden en gratis uw auto verkopen aan een erkende autobedrijf of dealer.

Het bod dat u ontvangt van de hoogste bieder, is 3 dagen geldig. Wanneer u binnen 3 dagen niet reageert, dan heeft de koper het recht om het bod weer in te trekken.

Nee, de veiling is geheel vrijblijvend. U hoeft het bod niet te accepteren. U bent hierdoor ook niet verplicht de auto te verkopen.

Het enige wat wij doen met uw gegevens is deze doorgeven aan de dealer of autobedrijf waarvan u het bod heeft geaccepteerd. In alle andere gevallen worden er geen gegevens doorgegeven, dus ook niet aan derden. Bovendien ontvangt u van ons geen reclame gerelateerde emails of andere aanbiedingen.

Contact


Lukt het aanmelden niet, of heeft u nog een vraag?

Heeft u hulp nodig of wilt u een vraag stellen? Wij staan u graag te woord op het volgende telefoonnummer: 0570-744027
Mailen mag ook. Stuur dan een mail naar info@autoveilingholland.nl