✅TIP: AUTO INRUILEN voor geld? BEREKEN hier de WAARDE GRATIS

✅ Benieuwd wat uw auto WAARD is bij INRUIL? Wij laten GRATIS en VRIJBLIJVEND 5000 erkende autobedrijven op uw auto bieden. Geen kosten, geen risico's!
Of bel ons 0570-744027

Ontvang gratis en vrijblijvend een bod.

Selecteer uw merk en model


Auto inruilen voor geld


Een auto inruilen voor geld is iets wat veel mensen doen. Inruilen voor geld lijkt immers een goede en snelle optie, maar mogelijk is er nog een betere optie! U kunt namelijk ook een auto verkopen via een autoveiling in plaats van inruilen voor geld bij een garage of autobedrijf. Via een veiling is er niet 1 bedrijf die u een voorstel doet maar er kunnen ruim 5000 bedrijven een bod kunnen uitbrengen. De kans dat u een veel beter voorstel krijgt is dus stukken groter. Meld uw auto daarom gratis en vrijblijvend aan bij onze autoveiling, en laat u verrassen hoeveel er via ons op geboden wordt. Alleen het hoogste bod sturen wij naar u door zodat u alleen de beste deal te horen krijgt.


auto-inruilen-voor-geld

Hoe werkt de autoveiling


Uw voertuig aanmelden bij onze autoveiling is heel eenvoudig. U vult de gegevens van de auto in bij het aanmeldvenster. Daar worden gegevens gevraagd zoals het merk, type, bouwjaar, en de kilometerstand. Als alles goed is ingevuld, dan komt de auto in de veiling te staan, en kunnen vanaf dat moment alle aangesloten autobedrijven beginnen met bieden op uw voertuig.

Na 24 uur sluit de veiling automatisch en krijgt u te horen wat het hoogst behaalde bod is. Het bod is vrijblijvend dus u beslist zelf of u de auto hiervoor wilt verkopen. Indien u de auto wilt verkopen tegen het genoemde bod, dan kan dit door op de knop ‘bod accepteren’ te klikken die terug te vinden is in de email welke samen met het hoogste bod komt. U heeft dan de auto verkocht tegen het bod. Vervolgens maakt u een afspraak met de hoogste bieder om uw auto te komen ophalen.

Doordat de veiling slechts 24 uur duurt, zijn de aangesloten autobedrijven actiever met bieden waardoor het bod snel stijgt. U hoeft dus niet lang te wachten om precies te weten te komen wat uw auto waard is en waarvoor u hem direct kunt verkopen. Uw auto verkopen kan dus in slechts 1 dag tijd!


hoe-werkt-de-autoveiling

Van personenauto tot bedrijfsauto


Bij ons kunt u iedere auto verkopen, van personenauto tot bedrijfsauto. Verkopen doet u door slechts akkoord te gaan met het bod. Staat het hoogste bod u niet aan, dan verkoopt u de auto toch gewoon niet! U bent dus geheel vrijblijvend wat u met het voorstel doet. Wat u ook beslist, er zijn geen kosten. Verkopen is altijd gratis, net als het aanmelden van uw voertuig. Heeft u dus een cabrio, berline, break, bedrijfsbus, oldtimer, of andere voertuig met minimaal 4 wielen, dan kunt u deze gerust bij ons aanmelden voor een gratis bod!

Schadeauto verkopen ook gemakkelijk


Wist u dat u ook zeer gemakkelijk een schadeauto verkopen kunt via ons? Of er nu cosmetische schade aanwezig is, of technische schade. In beide gevallen kunt u de auto zeer eenvoudig verkopen. Onder cosmetische schade wordt schade verstaan door een botsing (ongeval), vandalisme, hagelschade, lakschade, ruitschade, e.d. Bij technische schade kan er een kapotte motor zijn ten gevolge van bijvoorbeeld een gebroken distributieriem, maar ook een versleten koppeling, of kapotte versnellingsbak.

auto-inruilen-met-schade

Alle merken en types


Wilde u een Audi, BMW, Citroën, Ford, Hyundai, Jaguar, Kia, Mazda, Mercedes, Nissan, Opel, Peugeot, Skoda, Toyota, Volksauto of Volvo verkopen? Of een iets minder bekend merk zoals Bentley, Chrysler, Dacia, Dodge, Lancia, Infinity of Subaru? Van welk merk uw auto ook is, voor iedere auto hebben wij altijd meerdere potentiële kopers. De bij ons aangesloten erkende autobedrijven bieden graag op zeer uiteenlopende auto’s, dus gegarandeerd ook die van u!

Meld daarom gratis en vrijblijvend uw auto aan bij onze veiling. U krijgt gegarandeerd meer voor uw auto terug dan bij inruil. Bent u ook benieuwd wat uw auto waard is als inruil voor geld bij ons? Scroll dan naar boven en vul de voertuiggegevens in. Morgen heeft u het antwoord.bedrijfsauto-verkopen-autoveiling