Auto verkopen? Ontvang de beste prijs! Ook schadeauto's

Nummer #1 autoveilingsite in Nederland, meld uw auto ook aan!

Ontvang gratis en vrijblijvend een bod.

Selecteer uw merk en model


Auto online verkopen


Een auto online verkopen? Doe dit dan via ons! Wij zorgen er niet alleen voor dat u snel uw auto online verkoopt maar dat u tevens de beste prijs ervoor terugkrijgt. Onze dienstverlening kost u helemaal niets, en de auto wordt zelfs gratis bij u opgehaald.

Groot netwerk met erkende autobedrijven


Wij hebben een groot netwerk met erkende autobedrijven. Zij kunnen bieden nadat u uw auto heeft aangemeld. De tijd die zij voor het bieden krijgen is 24 uur. Daarmee is onze autoveiling zeer actief, en bovendien kunnen de bedrijven, bestaand uit garagisten tot aan dealers, ook elkaar overbieden. Dit resulteert altijd in een goede verkoopprijs.

Auto online aanmelden


Wij hebben het aanmeldproces zo eenvoudig mogelijk gehouden. In de eerste stap geeft u aan om welke auto het precies gaat, en bij de tweede stap beschrijft u de auto. Ons online aanmeldproces kost u slechts 2 minuten tijd. Na het aanmelden wordt uw voertuig in de veiling geplaatst en kunnen de aangesloten autobedrijven starten met bieden.

Online verkopen


U kunt uw auto online verkopen aan de hoogste bieder. Via onze veiling ontvangt u het beste bod dat op uw auto is binnengekomen, en indien u die accepteert, dan is uw auto verkocht. De koper komt naar u toe om de auto op te halen en betaalt meteen uit. Zonder gedoe snel verkopen.