Ontvang de beste prijs voor uw auto

Al 6.798 personenauto's, 1.635 schadeauto's, 323 mobilhomes en 2.018 bedrijfsauto's succesvol verkocht, meld je auto ook aan!
Of bel ons 0570-744027

Ontvang gratis en vrijblijvend een bod.

Selecteer uw merk en model


Autowrak verkopen


Uw autowrak verkopen binnen een dag zonder kosten te maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons netwerk bestaat uit meer dan 5.000 erkende garagisten welke actief deelnemen aan onze veiling. Door uw auto gratis aan te melden kunt u snel uw autowrak verkopen. Wij sturen u het hoogste bod door en u bepaalt of u akkoord gaat of niet. Gaat u akkoord met het bod dan heeft u de auto verkocht en spreekt u met de garagist of dealer een tijd en datum af wanneer deze bij u langs mag komen voor de ophaling. Rijdt uw auto niet meer? Voor ons geen probleem! De ophaling kan zelfs langs de weg plaatsvinden indien u bijvoorbeeld met pech bent komen te staan of de auto niet meer rijdbaar is na een ongeval.

Direct opgehaald


Wanneer u akkoord gaat met het bod dan wordt uw auto opgehaald volgens afspraak. Dit kan vaak dezelfde dag nog! Zo bent u snel van uw auto af en heeft u meteen het geld in handen. Ook de ophaling kost u niets. Onze veiling is geheel gratis en vrijblijvend. U maakt dus nooit kosten. Snel verkopen zonder kosten dus.

Meteen van uw autowrak af


Heeft u haast? Bel ons dan op. Wij kunnen ook in slechts 5 minuten tijd een spoedbod realiseren en de auto binnen enkele uren al ophalen. Ideaal wanneer u snel geld nodig heeft om een andere auto te kopen. Wij hebben een groot betrouwbaar netwerk waardoor wij een goede prijs kunnen realiseren en snel kunnen handelen.

Wat is een autowrak


Een autowrak is een auto welke een zeer grote schade heeft, of zelfs niet meer kan rijden. Het kan zijn dat de auto betrokken is geraakt bij een verkeersincident, maar ook dat de motor het heeft begeven of dat er een zeer kostbaar onderdeel stuk is. In het geval van een ongeval, dan kan het voorkomen dat de auto zelfs niet meer kan rijden. Via ons kunt u snel uw autowrak verkopen voor de beste prijs, en het kost u bovendien helemaal niets. De auto kan op iedere plaats in Nederland worden opgehaald, ook wanneer deze niet meer rijdbaar is. Wilt u meer informatie of een prijsindicatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wagen aanmelden is gratis


U kunt uw auto gratis aanmelden bovenaan de site. U vult eerst het merk en type in. Daarna wordt gevraagd naar het bouwjaar en de kilometerstand. Wanneer u de gegevens heeft ingevuld, dan komt uw autowrak in de veiling te staan en kunnen de erkende garagisten en dealers beginnen met bieden op uw auto. Na 24 uur wordt het hoogste bod met u gecommuniceerd. U beslist dan of u akkoord gaat met het bod of niet. Gaat u akkoord dan wordt er een tijd en datum voor de ophaling met u afgesproken. Meestal kan dit al binnen enkele uren! U verliest daardoor geen kostbare tijd en kunt snel uw autowrak verkopen. Bovendien is onze veiling gratis en maakt u met het verkopen géén kosten.schadeauto-verkopen-bumper-motorkapr

Auto verkopen zonder keuring


Uiteraard is een keuring niet noodzakelijk. Heeft uw auto de jaarlijkse keuring gemist of is hij er niet doorgekomen? Geen probleem want wij verkopen iedere auto binnen 1 dag, zelfs zonder keuring. Ook een keuring voor verkoop is niet nodig!