Bedrijfsauto verkopen? Binnen 1 dag voor de beste prijs! 100% succesvol!

✅Uw bedrijfsauto verkopen binnen 1 dag voor de beste prijs? GRATIS en VRIJBLIJVEND + Succes gegarandeerd. +5.000 erkende autobedrijven. ►AANRADER◄
Of bel ons 0570-744027

Ontvang gratis en vrijblijvend een bod.

Selecteer uw merk en model


Bedrijfsauto verkopen


Wilt u een bedrijfsauto verkopen? Dan bent u bij de veiling van autoveilingholland.nl aan het juiste adres. Wij verkopen snel en gemakkelijk uw bedrijfsauto aan de beste prijs. Het kost u helemaal niets, en u verkoopt de bedrijfsauto alleen wanneer u akkoord gaat met het bod.


bedrijfsauto-verkopen-autoveiling

Verkopen tegen het hoogste bod


Natuurlijk wilt u de beste prijs voor uw bedrijfsauto terug! Daarom is het slim om uw auto eens aan te melden bij onze veiling. Bij ons zijn er meer dan 5.000 erkende garagisten aangesloten die een bod kunnen uitbrengen op uw bedrijfsauto. De veiling duurt slechts 24 uur en wordt druk bezocht. Het hoogste bod wordt automatisch naar u doorgestuurd, en dat kost u helemaal niets. Ook wanneer u besluit te verkopen, maakt u géén kosten.

Erkende garagisten


Bij ons kunt u Bij AutoveilingHolland zijn alleen erkende garagisten en autodealers aangesloten, welke allemaal vooraf gescreend zijn. Het voordeel hiervan is dat u veilig uw bedrijfsauto kunt verkopen en dat een keuring voor verkoop niet nodig is. Zelfs wanneer uw auto is afgekeurd bij de keuring kunt u daar snel vanaf geraken. Onze veiling is 100% safe + no risk. Bovendien maakt u géén kosten.

Schade geen bezwaar


Is uw bedrijfsauto beschadigd aan de buitenkant of binnenkant? Of is er een motorisch of technisch defect? Voor onze autoveiling is dat geen enkel probleem. Voor ieder voertuig hebben wij altijd meerdere potentiële kopers. Ook uw bedrijfsauto verkopen kunnen wij zonder problemen. Gaat u akkoord met het bod, dan kan hij binnen 1 dag verkocht zijn!

Ieder merk en ieder type


Bij autoveilingholland.nl kunt u ieder merk en ieder type bedrijfsauto verkopen. Veel voorkomende merken die wij in de veiling zien zijn Fiat, Mercedes, Iveco, Citroën, Peugeot, Opel, Ford, Toyota, en Volksauto. De Mercedes Sprinter, de Peugeot Boxer, en de Volksauto Transporter komen het meeste voor. Er worden ook veel personenautos aangeboden en lichte vrachtautos. Voor ieder voertuig hebben wij altijd meerdere kopers, dus ook voor die van u! Snel verkopen aan een goede prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!bedrijfsbus-verkopen-via-autoveiling