Auto verkopen? Ontvang de beste prijs! Ook schadeauto's

Nummer #1 autoveilingsite in Nederland, meld uw auto ook aan!

Ontvang gratis en vrijblijvend een bod.

Selecteer uw merk en model


BMW verkopen


BMW verkopen? Bij ons kan dat binnen 1 dag aan de hoogste prijs! Helemaal gratis.

Iedere BMW kunt u makkelijk en snel verkopen en altijd aan de beste prijs. Wij leggen uw BMW voor aan ruim 5000 erkende autobedrijven waaronder merkdealers, garagisten, en schadeherstellers. Het hoogste bod sturen wij naar u door, welke gratis en vrijblijvend is. U beslist wat u hiermee doet. Uw BMW verkopen kan direct aan de hoogste bieder!

Veilig en betrouwbaar


Alle aangesloten autobedrijven die bij ons zijn aangesloten, en een bod uitbrengen op uw BMW, zijn erkend. Ons netwerk is zeer gevarieerd waardoor er op ieder voertuig een goed bod komt, ook wanneer deze een technisch mankement heeft of schade. Zo kunt u altijd uw BMW verkopen aan een goede prijs.

Veel voorkomende modellen


De modellen die vaak bij ons worden aangeboden zijn de BMW 1 serie, 2 serie, 3 serie, 5 serie, 7 serie, X1, X3, X5, X6, i3 en Z3. Ook wanneer uw model hier niet bijstaat kunt u deze uiteraard kosteloos bij ons aanmelden. Een auto met schade aanmelden is ook geen probleem. Op iedere auto realiseren wij altijd een hoog bod.

Inclusief ophalen


Bevalt het bod en gaat u akkoord? Dan heeft u uw BMW verkocht! U spreekt met de koper een tijdstip af om de auto te komen halen. U krijgt direct het afgesproken bedrag. Via ons kunt u in 1 dag uw BMW verkopen!