Auto verkopen? Ontvang de beste prijs! Ook schadeauto's

Nummer #1 autoveilingsite in Nederland, meld uw auto ook aan!

Ontvang gratis en vrijblijvend een bod.

Selecteer uw merk en model


Ik verkoop mijn auto


Wie op ‘ik verkoop mijn auto’ zoekt is bij ons aan het juiste adres voor het verkopen van een auto. Een auto verkopen kan snel en gemakkelijk, en hoeft bovendien geen geld te kosten! Via onze slimme autoveiling kunt u niet alleen zien hoeveel uw auto waard is, maar u kunt hem ook meteen verkopen. De verkoop is veilig en zonder gedoe.

Mijn auto aanmelden


U kunt uw auto aanmelden door het merk en model in te geven, en de stappen te volgen. Uw auto komt vervolgens in onze gesloten veiling te staan waar 24 uur lang erkende autobedrijven hun bod kunnen uitbrengen. Wanneer de veiling sluit, wordt het hoogste bod aan u bekend gemaakt. Bevalt het bod, dan kunt u met een muisklik de verkoop regelen.

Verkoop aan de hoogste bieder


Doordat wij uw auto voorleggen aan ruim 5000 erkende autobedrijven, en deze 24 uur lang laten bieden, krijgt u gegarandeerd de beste prijs. Indien u het bod accepteert dan verkoopt u uw auto. Uiteraard kunt u het bod ook weigeren. Het is immers vrijblijvend en kost u tevens niets. Geheel risicoloos dus.

Ik verkoop mijn auto


Indien u akkoord gaat met het hoogste bod, dan is uw auto verkocht. U maakt samen met de koper een afspraak om de auto bij u thuis op te komen halen. Ook daaraan zijn geen kosten verbonden. Onze auto verkoop service is geheel gratis! Probeer het daarom meteen uit en meld uw auto bij ons aan!