Auto verkopen? Ontvang de beste prijs! Ook schadeauto's

Nummer #1 autoveilingsite in Nederland, meld uw auto ook aan!

Ontvang gratis en vrijblijvend een bod.

Selecteer uw merk en model


Ik wil mijn auto verkopen


Ik wil mijn auto verkopen? Wij helpen u! Via onze snelle en efficiënte autoveiling kunt u uw auto verkopen zonder gedoe. Doordat wij een zeer groot netwerk kunnen laten bieden op uw voertuig ontvangt u eveneens de best mogelijke prijs! Tot slot wordt uw auto tevens opgehaald dus u hoeft nergens naartoe.

Ik wil mijn auto aanmelden


De auto aanmelden kan door ons eenvoudig aanmeldproces te volgen. Als eerste selecteert u het merk en model van uw auto. Vervolgens geeft u het bouwjaar en de kilometerstand in. Als uw aanmelding compleet is, dan wordt het voertuig automatisch in de veiling geplaatst. Vanaf dat moment kunnen alle aangesloten autobedrijven gaan bieden op uw auto.

Mijn auto verkopen


Wanneer de veiling sluit maken wij het hoogste bod bekend. U kunt daarin aangeven ‘ik wil mijn auto verkopen’ of ‘ik wil mijn auto niet verkopen’. Kiest u voor verkopen, dan is uw auto verkocht aan het genoemde bod en spreekt u met de koper af waar en wanneer hij de auto kan komen ophalen. Wilt u niet verkopen, dan is dat ook prima. Het bod is immers vrijblijvend en verplicht u helemaal tot niets.

Onze service is gratis


Voor onze service hoeft u niet te betalen want het is gratis. U kunt dus gratis en vrijblijvend uw auto laten veilen en gratis uw auto verkopen. Wanneer u akkoord gaat dan komt de koper de auto bij u ophalen, en rekent direct met u af. U hoeft nergens naar toe en dat bespaart u een hoop gedoe.