Auto verkopen? Ontvang de beste prijs! Ook schadeauto's

Nummer #1 autoveilingsite in Nederland, meld uw auto ook aan!

Ontvang gratis en vrijblijvend een bod.

Selecteer uw merk en model


Kia verkopen


Uw Kia verkopen aan de beste prijs? Dat kan bij ons binnen 1 dag!

Ontvang het hoogste bod op uw Kia afkomstig uit een groot gevarieerd autoveiling netwerk. Dit autonetwerk zit vol met gescreende en erkende Kia specialisten. Het bod dat u krijgt is geheel gratis en vrijblijvend. Het bod is tevens de gegarandeerde prijs die u er direct voor kunt krijgen.

Zonder kosten te maken of risico te lopen weet u precies wat uw Kia waard is en waarvoor u direct uw Kia verkopen kunt.

Binnen 24 uur het hoogste bod


Onze Kia autoveiling duurt 24 uur wat betekent dat u binnen 24 uur het hoogste bod van ons te horen krijgt welke uit de veiling is gekomen. Autobedrijven kunnen ieder een bod uitbrengen en elkaar ook overbieden. Hierdoor loopt het bod al snel op. Omdat de veiling tevens 24 uur duurt zijn de bieders een stuk actiever. Dit betekent dat de prijs op uw auto snel oploopt. Het bod dat u ontvangt is geheel vrijblijvend dus u bent niet verplicht bent uw Kia te verkopen.

Kia modellen


De Kia modellen die vaak worden aangemeld zijn Kia Cee’d, Picanto, Niro, Optima, Rio, Sorento, Soul, Kia Sportage, Stonic, en Kia Venga. Ook wanneer uw model hier niet tussen staat mag u uiteraard uw voertuig vrijblijvend aanmelden!

Technische problemen of schade


Heeft uw Kia technische gebreken, problemen, mankementen, of schade? Ook dan kunt u deze perfect aanmelden bij onze autoveiling. Geen enkel technisch probleem of schade is een probleem voor ons. Ons netwerk aan dealers, garagisten, en schadeherstel bedrijven doet op iedere Kia een goed bod, ook die van u! Is uw koppeling stuk, versnellingsbak defect, is uw bumper kapot, of heeft u motorschade? Meld auto dan gratis en vrijblijvend aan. Uw Kia verkopen kan binnen 1 dag aan de beste prijs!