Auto verkopen? Ontvang de beste prijs! Ook schadeauto's

Nummer #1 autoveilingsite in Nederland, meld uw auto ook aan!

Ontvang gratis en vrijblijvend een bod.

Selecteer uw merk en model


Mercedes verkopen


Snel uw Mercedes verkopen aan de beste prijs? Binnen 1 dag ontvangt u het beste bod! Door gebruik te maken van onze online autoveiling krijgt u niet alleen de beste prijs voor uw Mercedes maar kunt u hem ook snel verkopen. Het grote voordeel van onze online autoveiling is dat het gratis en vrijblijvend is. Hierdoor kunt u zonder kosten uw Mercedes verkopen! De koper haalt de auto bij u op, ook dit kost niets.

Gratis en vrijblijvend


Het ontvangen van een bod op uw Mercedes is gratis en vrijblijvend. U hoeft niet te verkopen als u dat niet wilt. Wilt u wel uw Mercedes verkopen dan is de verkoop geheel gratis.

Veilig verkopen via de autoveiling


De online autoveiling die wij u bieden is gebaseerd op een groot netwerk van gescreende en erkende merkdealers, garagisten, en schadeherstellers.Hierdoor heeft u de zekerheid dat u uw Mercedes veilig en vertrouwd kunt verkopen en dat u direct geld in handen krijgt. De verkoop verloopt altijd soepel en zonder gedoe. Ook zonder keuring voor verkoop, kunt u uw auto makkelijk en snel verkopen.

Meest aangeboden Mercedes modellen


Modellen die bij ons het meest worden aangeboden zijn de Mercedes A klasse (160/180/200), B klasse (160/180/200), C klasse, CLK, E klassen, SLK, CLA, Gl, SL, GLE, GLA, en GL. Naast personenautos worden er ook veel camions en camionettes bij ons aangeboden. De meest aangeboden bedrijfsautos zijn de Mercedes Sprinter, Vito, en Citan. Staat uw model of serie niet tussen? Geen probleem want op ieder voertuig realiseren wij altijd het hoogste bod!

Schade of gebreken


Heeft uw Mercedes schade en wilt u deze verkopen dan is dit geen enkel probleem. Ook de omvang van de schade maakt voor de online autoveiling niet uit. Een deuk of kras is net zo min een probleem als een motorkap die in elkaar zit of een zijkant die in elkaar zit. Heeft de Mercedes gebreken of technische problemen dan is er ook niets aan de hand. Een kapotte versnellingsbak, koppeling of lastige storing zijn geen redenen om een slechte prijs voor uw Mercedes terug te krijgen. De dealers en garagisten hebben zelf de mogelijkheid om deze zaken tegen inkoopsprijs te verhelpen. Dit betekend dat herstel voor deze bedrijven een stuk minder kost waardoor u weer een betere prijs terug krijgt vergeleken met inruil of particuliere verkoop.

Meld uw auto gratis en vrijblijvend aan. Het kost u niets. Uw Mercedes verkopen kan in 1 dag aan de beste prijs!